Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέα trailers για το Ashes of Creation

*
Η καμπάνια του MMORPG της Intrepid Studios, Ashes of Creation, έληξε με επιτυχία στο Kickstarter συγκεντρώνοντας το ποσό των 3,271,809 εκατομμυρίων δολαρίων από τους 19,576 χιλιάδες υποστηρικτές του τίτλου. Ο αρχικός στόχος της εταιρείας ήταν τα 750 χιλιάδες δολάρια, όμως χάρη στην υποστήριξη του κοινού, όχι μόνο θα καταφέρει να ολοκληρώσει το παιχνίδι της, αλλά και να το εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο για να ικανοποιήσει και αυτή με τη σειρά της τους παίκτες. Για να γιορτάσει την επιτυχημένη της πορεία η ομάδα ανάπτυξης παρουσίασε δύο νέα trailers για τον τίτλο, το πρώτο παρουσιάζει τον κόσμο ο οποίος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε, ενώ το δεύτερο είναι ένα studio tour.



Τέλος, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2018 για PC, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ωστόσο κάποια άλλη πλατφόρμα που θα το "φιλοξενήσει". Στη συνέχεια ακολουθούν τα δύο νεότερα trailers του Ashes of Creation.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*